teisipäev, 8. september 2015

VVVÕ vastlatrall

Reedel, 13.veebruaril kohtusid kaks vanemat venda ja kaksteist vanemat õde koos oma sõbraga Raadil, Tartu Seikluspargis, et üheskoos pidada maha lõbus vastla- ja sõbrapäevatrall.

Lumesõda algas juba kogunemiskohas. Samuti oli palju kallistusi ja taaskohtumisrõõmu vabatahtlike vahel. Kui Ragnar oli juhised kätte andnud, läks snowtubitamine lahti! Eva- Kristi ütles tabavalt: „Nii tore on näha, et ka täiskasvanud tunnevad sellest täiel rinnal rõõmu!“ Ja nii tõesti oli, küll lasti liugu üksinda, paaris või hoopis mitmekesi. Ikka mäest alla ja jälle kiiresti üles. Selle peale, kui kiiresti tehakse kolm ringi järjest, võeti isegi aega ja tehti rekordeid. Kes aga väsisid ära, puhkasid mõnusasti tuubides nagu tugitoolides, naljatades öeldi, et nad annavad liugudele stiilipunkte. Kogu õhkkond oli väga sõbralik, küll lükati üksteisele hoogu, aidati tuubi mäkke tirida ning julgustati alla laskma. Lisaks mürati niisama, peeti lumesõda ja aeti juttu. 

Peale õues möllamist, olid kõigil kõhud tühjad, aga õnneks ootas toas kuum supp ja vastlakuklid. Need olid tõesti maitsvad, üks laps ütles lausa, et ta pole nii head vastlakuklit varem saanudki. 

Oli näha, kuidas tunti rõõmu üksteise seltskonnast ja vabatahtlikel oli hea meel, et saavad ka omavahel suhelda. Kõrvalt vanemat venda/õde ja tema sõpra vaadates tundus, nagu tõesti ongi tegu usaldavate ja sarnaste õdede- vendadega või parimate sõpradega. 
Suur tänu Ragnarile, tänu kellele saime Seikluspargis tasuta tuubitada! Aitäh Salvestile maitsva supi ja Wernerile võrratute vastlakuklite eest! Ning muidugi suur aitäh kõigile osalenud vanematele vendadele ja õdedele ning lastele, me koos tegime selle päeva  nii ägedaks! 

Sõbrad on me suurim aare! 

D.

 Vastlatralli toetasid Salvest, Werner ja Tartu Seikluspark!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar