teisipäev, 8. september 2015

Viimased usinad laagri ettevalmistused

Mõned päevad enne laagrit käisid korraldusmeeskonnal veel viimased hoogsad ettevalmistused. Nädal enne laagrit võis näha meie rõõmsameelseid ja hakkajaid vabatahtlikke Tartu Raekoja platsil kohvi ja küpsiseid jagamas ning meie tegevust tutvustamas. Rõõm oli kogeda, et inimesed võtsid meid lahkelt ja soojalt vastu. 
 
Laagri korraldusmeeskond kohtus enne laagri toimumist regulaarselt, et koguda viimaseid põnevaid ideid ning arutada kõik oluline üksipulgi läbi. Meil on hea meel, et kõik sujus nobedalt ja nädal enne laagrit oli  jäänud teha veel vaid pisikesed asjad, näiteks laagrilipp oli vaja valmis õmmelda ja kommipoes kommidel järel käia. Proovisime ka töötubadeks harjutada, neid ise läbi tehes. Ootusärevus oli suur ja lapsi ning vabatahtlikke ootasid mitmesugused väga vahvad üllatused ja tegevused. 
 
Lapsed tõesti ootasid algavat laagrit, selle tõestuseks on ühe meie väikese õe armas luuletus. 
 
Et osalejad oli tulemas vanuses kolmest kuni kolmekümneni ning tulemas oli nii poisse kui  tüdrukuid, siis osutus tegevuste läbimõtlemine väga põnevaks: kas meil on piisavalt tegevusi nii poistele kui ka tüdrukutele, kuidas kaasame kõige nooremaid, kas kõik tegevused on kõigile ühtviisi kaasahaaravad ja jõukohased. 
 
Eesmärgiks oli pakkuda lastele ja vabatahtlikele meeldejääv laagrikogemus ning võimalus veeta üheskoos mõnusalt aega. Kogu laager sai toimuma tänu sponsoritele ja tegusatele vabatahtlikele!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar