reede, 25. september 2015

Kuidas saada Vanemaks Vennaks või Õeks?

MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde eesmärgiks on luua sõprussuhe täiskasvanust vabatahtliku ja tuge vajava lapse vahel. Vabatahtlik ja laps kohtuvad regulaarselt vähemalt korra nädalas põhimõttel, et mõlemal oleks vahva ja põnev. Meie vabatahtlikud on vähemalt 18-aastased.

MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde vabatahtlikuks saamine käib samm-sammult:
  1. Kui oled huvitatud programmi tegevusest, siis tule infoõhtule, mis toimub 29. septembril kell 18.00 Korp! Sakalas (Veski 69). Täpsema info leiad siit: https://www.facebook.com/events/1041184895900848/.
  2. Infoõhtul saad täita lühikese küsimustiku koos oma andmetega, mille alusel võtame Sinuga edaspidiselt ühendust. Kui Sul ei ole võimalik infoõhtule tulla, siis kirjuta julgelt MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde meilile (vanemvendvanem6de@gmail.com) ning me saame leppida kokku personaalse kohtumise.
  3. Edasi palume Sul esitada oma CV ja motivatsioonikirja ning täita enesekohase küsimustiku.
  4. Seejärel toimub oktoobri lõpus või novembri alguses (kuupäevad selguvad lähiajal) kahepäevane koolitus väljaspool Tartut. Koolituse läbimine on kohustuslik. Kahepäevasel koolitusel, mille viivad läbi professionaalsed koolitajad (12 akadeemilist tundi) ja praegused organisatsiooni vabatahtlikud, toimub ka lõbus omavaheline tutvumine ning veedame üheskoos meeldejääva ja mõnusa nädalalõpu looduskaunis paigas.
  5. Kui koolitus on läbitud, siis toimub Vanema Õe või Venna kokkuviimine tema uue sõbraga. Murede ja rõõmude korral on olemas mentorlusprogramm, mis tähendab, et igal uuel vabatahtlikul on oma mentor, kelleks on programmi pikemaajalisem vabatahtlik. Mõistagi võite alati pöörduda ka vabatahtlike koordinaatorite poole, kes teid aitavad ja toetavad igal ajal.  
  6. Organisatsiooni vabatahtlikuna saate üheskoos oma väikese sõbraga võtta osa paljudest organisatsiooni korraldatud ja laste poolt oodatud üritustest ja koosviibimistest ning osaleda organisatsiooni muudes tegevustes.

Tule MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde infoõhtule, saa osa entusiastlikust, rõõmsameelsest ja sõbralikust organisatsiooni vabatahtlikkonnast!

Diana & Sheryl
 
Sõprus, mis toetab paremat homset! 

Üliägedad vabatahtlikud aprillikuu kevadkoolitusel.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar