teisipäev, 8. september 2015

Meie logo

Ühel aprillikuu päeval tulid meie tublid vabatahtlikud kokku, et arutada, tol ajal veel projekti, kuvandit - millised saavad olema meie põhilised värvid, kuidas näeks välja meie logo jne. 
Meie logo algidee autoriks on meie Vanema Venna, Priidu pisitütar Elinor, kes tegi lasteaias ülikihvti pildi. Värviderohkel pildil moodustavad tema pisikesed jalajäljed kirju liblika. Elinori kunstiteos andis inspiratsiooni meie logo loomisel. 
Logol pisike samm, mis liigub kõrvuti suurema jalajäljega, sümboliseerib justkui vabatahtliku ja lapse ühist sõprussuhte ja teekonda parema tuleviku poole. Väärtustame ja märkame iga pisikest sammu, et tulevik oleks rõõmsam ja võimalusterohkem. 

Väikse Elinori jalajäljed

Kuna logo on nii mitmevärviline, siis jagame teiega ka nende värvide tähendust meie jaoks. Punane taust tähistab meie kirglikku suhtumist ja eesmärgikindlust oma väikestesse sõpradesse uskumisel ja toetamisel. Rohelised jalajäljed sümboliseerivad nii tingimusteta sõprust ja noorust kui ka stabiilsust ja kasvu. Kollase liblika keha näitab meie elurõõmu, optimismi ja südamesoojust. Meie logol ühinevad armsad jalajäljed valikuvabadust ja lapsemeelsust tähistavaks liblikaks. 

MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde logo

Idee oli olemas, nüüd oli vaja leida professionaalne teostus. Meile tuli appi Ruut Disaini abivalmis meeskond, kellega oli tõeliselt meeldiv koos töötada. Logost valmis mitmeid suurepäraseid variante, millest valiku tegemine osutus äärmiselt raskeks. 
Ruut Disaini büroost väljudes olime uuest logost tõeliselt vaimustuses!

Diana & Sheryl 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar