teisipäev, 8. september 2015

Korraldustiimi liikmete tagasivaade koolitusele

Jeiii, koolitus õnnestus ülivingelt! Mitu kuud koolituse korraldamist on läbi! Sai veedetud lugematult tunde Werneris koosolekuid pidades, pööraseid ideid genereerides ja muidugi naerdes. 




Evelini, Sheryli ja Diana jaoks algas koolitus juba neljapäeva õhtul pirukate küpsetamisega, mille tulemusel valmisid kõige omapärasema kujuga vinkupirukad ever. 

Seejärel hakkasime kokku panema oma koolituse ettekannet, mille tegelikult saime lõpuks kokku pandud laupäeva hommikuks, kuna neljapäeva õhtul streikisid nii PowerPoint kui ka me ajud.




Koolitus ise möödus lakkamatu nalja ja naeru saatel. Suutsime isegi väikesel territooriumil mitu korda ära eksida - näiteks kööki otsides sattusime mahajäetud majja ning grillimiskoha leidmine oli meie jaoks ilmvõimatu, panime kohe teises suunas ajama. 
Üliäge on seda tõdeda, et meie korraldustiim on nii kokkuhoidev ja entusiastlik. Panime kõik toimima teineteist täiendades ja toetades. Emotsiooni, mille koolituselt kaasa võtsime, ei ole võimalik sõnadesse panna - tõeline naeruteraapia!



Ja uued vabatahtlikud - te olete tõeliselt kihvtid! Kogu õhkkond oli niivõrd vaba ja motiveeriv, et annab indu ühiselt edasi liikuda. Me usume, et meil saab koos olema väga lahe! :) 
 
Suur aitäh korraldustiimile - Evelin ja Anne, Hanna ja Priit, Diana ja Sheryl! 

Aitäh Eva Kristile imemaitsva koogi eest! 
 
Tassike elu topelt koorega..”

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar