pühapäev, 14. märts 2021

Vanem Õde Aija

Vanem Õde Aija ja Vanem Vend Timmu suvelaagris mullitamas
Elukutse?

Tegutsen mitmel alal korraga: tõlgin tekste prantsuse ja inglise keelest eesti keelde ja alustasin just õpinguid võõrkeeleõpetaja erialal. Vabal ajal olen lapsevanem ning MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde vabatahtlik tugiisik ja laste koordinaator. Eelmisel aastal töötasin ka õpilase tugiisikuna - see oli eriti rikastav ja hariv kogemus.

Lemmik aastaaeg?

Sügis! Imeliselt sinine taevas ja karge õhk, intensiivsed värvid, mis iga päevaga muutuvad. Peale selle on suvest akud nii täis laaditud, et tunne on imeline.

Miks oled vabatahtlik?

Mulle meeldib inimestega suhelda, meeldivad uued väljakutsed, meeldib teha lisaks erialasele tööle veel midagi ühiskondlikult kasulikku ja selle käigus sisemiselt kasvada.

Miks just Vanem Vend, Vanem Õde?

Minu esmane soov oli tegutseda lastega ja vabatahtliku tugiisikuna MTÜs Vanem Vend, Vanem Õde saan ühe konkreetse lapse heaolusse väga otseselt panustada. Töö laste koordinaatoriga võimaldab lisaks näha kogu protsessi teise nurga alt ja luua head eeldused selleks, et omavahel klappida võivad inimesed teineteist VVVÕ-s üles leiaksid.


Aija tuubitamas
Mis on parim asi Vanemaks Õeks olemise juures?

Suurepärane seltskond, kellega seda rada käia, sh mu Noorem Vend, kes ei väsi mulle arenemisvõimalusi pakkumast.


Milline on teie lemmiktegevus koos oma Noorema Vennaga?

Pinksi mängimine.




Sinu sõprus võib muuta kellegi elu! Liitu meie vabatahtlikkonnaga ja avasta endas superkangelane.


Järgmine infoõhtu toimub 31. märtsil kell 18.30 Zoomis. Vajalik eelnev registreerimine! Pane ennast infoõhtule kirja SIIN.

Rohkem infot vanemaks õeks või vennaks saamise kohta leiad meie kodulehelt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar