kolmapäev, 16. september 2020

Suvelaager 2020

14.-16. augustini toimus MTÜ Vanem Vend Vanem Õde iga-aastane suursündmus – suvelaager. Kolm päeva Valgamaal Marja talus möödusid kui linnulennul. Saime ujuda, saunatada, mängida, teha ise burgereid ja limpsida jäätist, ning üksteise seltsis päikselisi augustipäevi nautida. Nii ilm kui asukoht poleks saanud paremad olla! 

Laste jaoks olid suurimad atraktsioonid vist küll tiik ja tünnisaun. Kui muid tegevusi poleks olnud, siis nad ainult seal elanud oleksidki. Lisaks sai tiigil armsa paadikesega tiire teha, nii et mida muud veel tahta!

Toimusid ka laagri-disko, kus suurepärase muusika saatel jalga keerutada ja hommikune virgutusjooga. Laupäeval külastasid meid aga rahuvalvajad Scoutspataljonist, kes juhendasid meeskonnamänge ja korraldasid mõned sõbralikud võistlused. Programm pakkus pinget ja lõbu nii suurtele kui väikestele.


Samas oli aega ka ise mõelda, mida teha, ja nii veetsime mina ja mu noorem õde ühe lõunapooliku koos joonistades-kirjutades ja muusikat kuulates.

Värviliste seebimullide saatel lõpetasime pühapäeva pärastlõunal laagri. Minule jäi küll sisse nii soe ja hea tunne, ja ootus uue laagri järele.

Suur aitäh korraldajatele selle armsa suvelaagri eest ja kõikidele teistele osalejatele ka, et oma rõõmsate nägudega need kolm päeva nii meeldejäävateks muutsite! 


Vabatahtlik tugiisik Mariann

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar