esmaspäev, 30. mai 2016

Hedi ja Karolina lugu


Liitusin MTÜga Vanem Vend, Vanem Õde 2015. aasta sügisel ja seega tunneme Karolinaga teineteist juba üle poole aasta. 

Käime koos sageli jalutamas, mis lõppeb enamasti väikese kohvikukülastuse ja vahel ka koogi söömisega. Koos ühe teise vabatahtliku Ingridi ja tema noorema õega oleme käinud kinos ja Metsapere mängumaal (lausa kaks korda, sest tuubiga sõita ja batuudil hüpata on äärmiselt vahva, eriti suurtel lastel (Ingridil ja Hedil))!
 
Veel oleme ise teinud viineripirukaid juustuga ja kohupiima-banaani pirukaid ning tervislikke banaani-kaeraküpsiseid (ilma jahuta!). Ja pirukate ahjus oleku ajal mängime tavaliselt lauamängu "Katani asustajad". 

MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde on samuti korraldanud toredaid üritusi, nt jõulupidu Dorpatis, kus Karolina oli suurema osa ajast kardinate taga ja mängis teiste lastega peitust. Ka oli vahva, kui lastekirjanik Anti Saar luges oma lugusid ja tutvustas enda tehtud puidust mängu. Veel käisime kõik koos Trükimuuseumis, kus sai endale meeldiva kujundusega märkmiku valmistada. Tegime mõlemad endale kassi pildiga märkmiku. Kuigi valik oli suur, siis kassid on ikkagi meie lemmikud.

Viimati käisime pikemalt jalutamas ja avastasime Raadi mõisaparki, kus tegime võililledest ilusad pärjad. Tahaksime kindlasti koos minna ka Lille Loodusmajja ja Skatetowni ning ootame põnevusega MTÜ Vanem Vend, Vanem Õde suvelaagrit! 

Kui küsisin Karolinalt, mida on tema programmist saanud, siis ta vastus oli, et sünnipäevakingituse. :) Aga tegelikult pakub see sõprus meile mõlemale palju rõõmu! Natuke raske on seda vahvat kogemust kirjeldada, kuid iga kord mõtlen, kui tore on Vanem Vend, Vanem Õde ja õige oli otsus liituda. 

Karolina ankeedis oli kirjas, et tema tahab vanemat venda, aga ta ütleb, et tegelikult on ta vanema õe üle ka õnnelik. Ta oli üks päev oma käe peale kirjutanud: "Karolina+Hedi=tore," nii et ju siis tunneb ka tema meie sõprusest sellist rõõmu nagu mina! :)

Miks on Vanem Vend, vanem Õde meile oluline? Karolina vastas sellele: "Sellepärast, et kui on vaba aega, siis saab oma vanema õega koos olla". 

PS! Jätame jutu siinkohal selleks korraks katki - telekast hakkas just "Maša ja karu"! 


Olge mõnusad!
 
Hedi & Karolina

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar